lucy

Ons "omgekeerde" uitzicht, temidden van Bloemgracht, Noordermarkt, Westertoren en Anne Frankhuis.
Jasper Velten Fotografie

DLUX is in 2002 opgericht door een groep secretariële professionals met als doel betaalbare assistentie te verlenen aan studenten, onderzoekers en wetenschappers tijdens hun onderzoeksproces.
Binnen een jaar mochten we echter ook media, overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en bedrijven tot onze clientèle rekenen.

Wat is DLUX?

Het DLUX kernteam bestaat momenteel uit vier personen: Lucy, Edith, Peggy en Marjolein.
Ons kantoor is gevestigd in het bruisende hart van het centrum van Amsterdam, de Jordaan, aan de voet van de Westertoren. Uw opdrachten kunnen echter overal worden uitgevoerd want DLUX is een freelancerscollectief.

Het freelancerscollectief bestaat uit goed getrainde en ervaren transcribenten, secretaresses, notulistes en (data)typistes waarvan er zelfs een paar internationaal werkzaam zijn. Met elkaar is het een veelzijdige club professionals met een flinke staat van dienst in de volgende markten: de medische, juridische, financiŽle, creatieve en universitaire sector en tevens in de diensten- en overheidssector.
Het kernteam en de freelancers van DLUX werken zoveel mogelijk zelfstandig om u op afstand volledig van dienst te kunnen zijn.


 English
naar linkedin