lucy

Transcriptie, hoe werkt het?

Heel eenvoudig. In slechts vier stappen heeft u een transcript van uw geluidsopname.

 1. U bepaalt eerst welk transcriptieformaat er van uw geluidsopnam(en) van belang is: letterlijk of woordelijk. Niet altijd is letterlijke transcriptie noodzakelijk en het maakt in prijs wel degelijk uit.
  > soorten transcriptie

 2. Daarna kunt u zelf, aan de hand van onze tarieven, uitrekenen wat transcriptie van uw opname ongeveer gaat kosten.*
  > tarieven
  Indien u een exacte offerte wilt, kunt u uw video- of audiobestand uploaden/mailen naar onze server zodat we geluidskwaliteit en verstaanbaarheid kunnen beoordelen.
  Gebruik daarvoor de uploadbutton hiernaast of hieronder, want daarmee is mailen veilig en simpel. U kunt audio ook uploaden voor het aanvragen van een proeftranscriptie van de eerste tien opnameminuten.
  > proeftranscriptie
  Offerte en/of proeftranscript wordt naar het e-mailadres gestuurd dat u voor de upload heeft gebruikt.

  * De eerste vijf opnameminuten zijn gratis en voor studenten geldt een korting van 10%.

 3. Het transcriptieproces begint nadat u een akkoord heeft gegeven en we afspraken hebben gemaakt over transcriptieformaat, leverdatum, geheimhouding en facturering.

 4. Zodra het gereed is wordt het transcript aan u toegezonden.

Transcripten worden in een zeer duidelijke opmaak en in perfect Nederlands (Engels/Duits) aangeleverd.
Levertijd is binnen vijf werkdagen na aanvraag, maar overleg met ons indien dat [voor dezelfde prijs] eerder mòet, of later màg.
Bij de prijs inbegrepen zijn time markers [tijdsnotatie bij elke sprekerswisseling of nieuwe alinea tot op de seconde nauwkeurig].

Upload nu uw audio-/videofiles [interviews, lezingen, filmopnamen, focusgroepsgesprekken, dictaten, vergaderingen of telefonische enquêtes; als het maar is opgenomen] m.b.v. onderstaande uploadbutton en laat de eerste tien minuten door ons uitschrijven.

upload audio

Het aanvragen van een proeftranscriptie is gratis en geheel vrijblijvend. Het is veilig en vreselijk eenvoudig. U hoeft zich nergens in te schrijven of te registreren en het opsturen van audio gebeurt anoniem.

Voor meer informatie over DLUX kunt u bellen naar 06–26 106 006. U krijgt dan één van onze vriendelijke secretaresses aan de lijn.
U kunt ook e-mailen naar info@DLUX.nl of gebruik maken van ons contactformulier
 English
naar linkedin