lucy

Transcriptie: Overzicht tarieven

Woordelijk€1,49 per opnameminuut>lees meer
Letterlijk€1,99 per/opnameminuut>lees meer
Engels/Duits+ €0,50 per/opnamemin.>lees meer
Studentenkorting10% korting op tarieven>lees meer
Offerte op maat >lees meer
[Tarieven zijn ex. 21% btw en gelden bij een goede opnamekwaliteit waarop sprekers duidelijk zijn te verstaan. ]


DLUX probeert de kosten voor u altijd zo laag mogelijk te houden. Dat kan doordat we nieuwe audiotechnologieën die het transcriptieproces versnellen en vergemakkelijken met grote belangstelling volgen en het liefst als eerste in Nederland op de transcriptie toepassen.

Woordelijke transcriptie va. €1,49 p/opn.min*

Bij woordelijke transcriptie wordt het geluidsbestand nagenoeg letterlijk uitgeschreven, echter eh's, tja's, stopwoordjes en versprekingen worden achterwege gelaten. De tekst wordt in grammaticaal correcte zinnen uitgeschreven. In situaties waarbij men in spreektaal spreekt zou anders de tekst onleesbaar worden.
Woordelijke transcriptie is het meest gangbare formaat transcriptie. Het is een schriftelijke weergave van de tekst zoals de sprekers het hebben bedoeld en het voldoet daarmee aan de eisen van correct citeren.

* Het "vanaf"-tarief geldt bij een goede opnamekwaliteit waarop sprekers duidelijk zijn te verstaan. DLUX behoudt zich het recht voor om opnamen te weigeren die zeer lastig te verstaan zijn.
↑ overzicht tarieven

Letterlijke transcriptie v/a € 1,99 per/opn.min.

Bij letterlijke transcriptie wordt het geluidsbestand precies uitgeschreven zoals de sprekers het hebben gezegd. Dus woord voor woord, inclusief gestotter, stopwoordjes, herhalingen, interrupties, pauzes, doodlopende zinnen en wat dies meer zij. Soms is dat van belang, bijvoorbeeld in de rechtszaal of in een gesprek met de minister-president, maar in andere gevallen wordt dit afgeraden omdat het de tekst bijna onleesbaar maakt.
↑ overzicht tarieven

English/German transcription
plus €0,50 p/recording minute at our normal rates

DLUX is equipped with native speakers of both English as German in the work force, specially for these two languages because of their frequent occurence in the audio.
Of course Dutch is the main language here. However, if one of a series recording to be transcribed is in English or German, or essential segments of the recordings are in English or German, we can provide a transcription for this as well.
↑ overzicht tarieven

Studentenkorting

Een korting van 10% op al onze tarieven geven wij aan studenten die een opleiding volgen aan mbo, hbo en universiteit. Voorwaarde is dat je de transcripten nodig hebt voor je studie en dat de rekening aan jou moet worden geadresseerd en niet aan een stageplek, werkgever of opleiding. Mail vooraf je studentenpas of collegekaart en op het eindsaldo trekken we 10% af.
10% korting op tarieven
↑ overzicht tarieven

Offerteaanvraag

U kunt op vier verschillende manieren een offerte op maat aanvragen.

1. U stuurt het audio-bestand via een beveiligd kanaal naar ons op d.m.v. onderstaande button. De opname wordt at random door ons beluisterd en beoordeeld, waarna wij de offerte sturen naar het e-mailadres dat u voor de upload heeft gebruikt.

upload audio

Uploaden is gratis en vrijblijvend. Het is veilig en eenvoudig en er is geen registratie of inschrijving nodig.

2. Of u e-mailt naar DLUX info@dLux.nl en legt daarin uit wat de bedoeling is.
3. Of u maakt gebruik van ons contactformulier
4. Of u belt naar DLUX 06–26 106 006 en u krijgt een van onze vriendelijke secretaresses aan de lijn.
 English
naar linkedin